“CONFERO”: ŠKOLA GLUME – GLUMICA JASNA DIKLIĆ U NEDJELJU U VISOKOM

| 17/10/2012

Škola glume nakon kraće pauze ponovo starta sa radom, i to u subotu 20. oktobra od 11h u Gradskom kinu Visoko i nedjelju, 21. oktobra, kada nas očekuje čas gostujućeg profesora, glumačkog doajena glumice Jasne Diklić koja će našim polaznicima objasniti neke od elementarnih glumačkih etida.

Molimo da mlađa ekipa polaznika u nedjelju dođe u terminu od 11h, a da starija ekipa bude prisutna u nedjelju od 12h. Razlog tome jeste jedinstven i individualan pedagoški pristup koji njeguje glumica Jasna Diklić. Terminu u 12h mogu prisustvovati i članovi srednjoškolske scene Udruženja mladih ljubitelja scenskih umjetnosti “Confero”.

Dakle, dragi polaznici, očekujemo vas u subotu u 11h. Nakon ove kraće pauze, možemo sa sigurnošću tvrditi kako će se ozbiljnijie pristupiti izradi kostima i završnih elemenata za predstavu polaznika škole glume, a termin premijere iste bit će objavljen naknadno u dogovoru sa polaznicima Škole glume.

Napominjemo kako je neophodno izvršiti uplatu za naredni mjesec kako bi se ispoštovale obaveze prema gostujućem profesoru.

Udruženje mladih ljubitelja scenskih umjetnosti „Confero“

Objavljeno u: Obavještenja

Komentari zatvoreni.