DAMAR OMLADINE: UČESTVUJTE U EDUKATIVNOM MODULU “PISANJE POSLOVNIH PLANOVA”

| 07/01/2013

Udruženje “Damar omladine” poziva sva udruženja žena i organizacije koje rade blisko sa ženama na unapređenju njihovog položaja da iskažu svoje interesovanje za učestvovanje u edukativnom modulu “Pisanje poslovnih planova”.

Edukacija iz tog modula će se održati u dvije odvojene jednodnevne sesije, na dvije lokacije, i  to u sljedećim terminima:

Banja Luka – 18.01.2013. i 28.01. 2013. Prostorije ACED-a, Univerzitetski kampus (baraka iza rektorata), Bulevar Vojvode Petra bojovića 1A, Banja Luka.

Pale – 22. 01.2013. i 30.01. 2013. Hotel Damis, Karađorđeva 18, Pale.

Napomena: Mjesto održavanja podložno promjeni.

Zainteresovana udruženja/članice udruženja mogu da odaberu koja im lokacija više odgovara za prisustvovanje edukaciji (lokacija koja je bliža njihovom mjestu boravka): Banja Luka ili Pale. Aplikacije iz svih organizacija koje rade na unapređenju položaja žena na selu su dobrodošle, međutim krajnji broj učesnika je ograničen. Prednost će biti pružena organizacijama i njihovim članovima koji ispunjavanju slijedeće kriterijume:

–    Članice udruženja žena koje imaju poslovnu ideju, i žele da je razviju i iskoriste poslovne i finansijske prilike u 2013. godini;
–    Članice udruženja žena koje nisu bile do sada u prilici da učestvuju u sličnim edukacijama;

Ukoliko smatrate da bi ovaj poziv bio interesantan i organizacijama sa kojima surađujete, ljubazno Vas molimo da im ovaj dopis proslijedite.

Zainteresovane članice organizacija trebale bi da popune aplikacionu formu, koju mogu zatražiti putem maila damaromladine@gmail.com, najkasnije do kraja radnog dana 14.01.2013. godine.

Udruženje “Damar omladine”

Objavljeno u: Obavještenja

Komentari zatvoreni.