FOTO: 144 ČLANA TAEKWONDO KOLEKTIVA “BOSNA” POLOŽILO ZA VIŠI POJAS

| 27/11/2018

U ponedjeljak, 26.11.2018., taekwondo kolektiv “Bosna” je u sali MSŠ “Hazim Šabanović” u Visokom organizovao je jubilarno 20. polaganje za viša učenička zvanja, odnosno za više pojaseve. 

Komisiju su sačinjavali: Edin Kajević, predsjednik i glavni trener, Edin Valjevac, predsjednik Skupštine taekwondo Saveza BiH, Elvir Špiodić, sekretar TKD “Bosna” i Almin Kajević, trener u TKD “Bosna”.

Polaganju je pristuplilo 144 polagača sa svih punktova kolektiva “Bosna” iz četiri općine (Visoko, Breza, Vareš i Ilijaš).

“Tokom poloaganja za sve prisutne upriličen je i šou program od strane trenera našeg kolektiva, a kasnije smo našim mladim trenerima uručili prigodne zahvalnice i poklon (dobok), za istaknuti rad i doprinos napretku našeg kolektiva “Bosna”. Našim članovima, koji su polagali za crne pojaseve, 15. marta ove godine, verificiranom od Taekwondo Saveza BIH, također su dodijeljeni certifikati o položenom POOM/DAN crni pojas dostavljeni iz Kukkiwona”, izjavio je Edin Kajević – Kaja.

Svoje vještine, brzinu, snagu, kao i umjetnost pokreta u prepunoj sali pokazalo je 144 polagača, a na kraju polaganja svi su dobili certifikat.

Foto album 1
Foto album 2

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.