GLAS ZA SDA, GLAS JE ZA JAKU BIH

| 27/09/2018

Večeras, 27.09.2018. godine SNAGA NARODA bila je u Donjem Moštru. Na lijepo posjećenoj interaktivnoj tribini prisutnim su se obratili kandidati SDA Visoko.

Predsjednik OO SDA Visoko i kandidat za Parlament Federacije Mirza Ganić istakao je da jedino kandidati SDA dolaze u narod, stoje pred narodom i narodu gledaju u oči. A to je vrlo jednostavno, jer kandidati SDA Visoko dolaze iz naroda! Svoju kampanju SDA ne gradi na iznošenju neistina o drugima, već na činjenicama i realnim aktivnostima koje smo i koje ćemo provoditi.

Sedmi oktobar nije igra ni zabava, predstavlja političku obavezu svih svjesnih i razumom obdarenih građana. Treba svoje svjedočanstvo iskazati na glasačkom listiću, a biti svjestan da pogrešno glasanje ugrožava našu Domovinu i razjedinjuje bošnjački narod.

Ne dozvolimo da nas predstavljaju nadmeni, niti oni koji su dio političkih projekata za koje se zna da imaju za cilj da razbiju jedinstvo Bošnjačkog naroda, a niti oni koji po svom kapacitetu ne mogu biti birani ni u mjesnu zajednicu.

Stranke koje imaju svog vlasnika ne zaslužuju podršku birača, jer nama ne trebaju vladari, već predstavnici naroda!

Prisutni su pozvani na Centralni predizborni skup SDA Visoko koji će se održati u četvrtak, 04.10.2018. godine, s početkom u 17:30 sati u Kulturnom centru. Na skupu će se obratiti nosioci listi, kandidati SDA Visoko i kandidat za Bošnjačkog člana Predsjedništva gosp. Šefik Džaferović.

#SNAGA NARODA

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.