GLAS ZA SDA JE GLAS ZA LJUDE KOJI ZNAJU VODITI POLITIČKE PROCESE I KOJI ĆE TO RADITI U INTERESU DRŽAVE

| 26/09/2018

U utorak, 25.09.2018. godine u prostorijama SDA Visoko održana je interaktivna tribina za građane Rosulja.

Kontinuitet u realizaciji tribina je dokaz da kandidati SDA Visoko vrijedno rade i izlaze pred građane u mjesne zajednice, gdje svaku noć s građanima razgovaraju o aktuelnoj političkoj situaciji, te se predstavljaju kandidati. Sve to jeste fizički zahtjevno, ali kandidati SDA Visoko nemaju razloga da izbjegavaju građane, jer dolaze iz naroda i predstavljaju narod!

Imamo ogromnu podršku, čak i velikog broja građana koji su prije četiri godine dali glasove nekim drugima, ali ovaj put neće napraviti takvu grešku!

Na čelu ove države i bošnjačkog naroda ne trebaju nikakvi eksperimenti, populisti i privatni projekti čiji su motivi jako sumnjivi. Treba nam ozbiljna i odgovorna politika, ljudi koji znaju voditi političke procese i koji će to raditi u interesu države. Dokazali smo da takve ljude ima samo jedna stranka – SDA. Takvi su naši kandidati iz OO SDA Visoko i takav je naš Šefik Džaferović.

Očekujemo da 7. oktobra izađete u punom broju na izbore, da glasate za sve kandidate SDA Visoko i za našeg kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Šefika Džaferovića.

#SNAGA NARODA

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.