GLAS ZA SDA JE GLAS ZA MLADE, USPJEŠNE, POŠTENE I ODGOVORNE LJUDE

| 29/09/2018

U petak, 28.09.2018. godine SNAGA NARODA je bila na Bucima. Tom prilikom predstavljeni su kandidati SDA Visoko za sve nivoe vlasti.

Tokom obraćanja istaknuto je da pred građanima stoje mladi, pošteni, profesionalni i radišni ljudi koji su kandidati SDA Visoko i za koje možemo s odgovornošću reći da ako dobiju povjerenje na izborima sigurno neće razočarati niti obrukati.

Živimo vrijeme u kome se laž pokušava nametnuti kao istina i vrijednost, dok se za zlo traži opravdanje i razumijevanje. Upravo zbog ovakvog vremena gdje nesposobni imaju zadatak samo da opstruiraju, mi u SDA-u dobijamo još veću snagu, još veću podršku naroda i još veću želju i volju da se borimo protiv takvih i da im pokažemo da iskrenim namjerama i čistim srcem možemo pobijediti.

Nasrtaji na nas, sada je to već izvjesno, neće prestati, ali mi ih spremni dočekujemo.

Predsjednik OO SDA Visoko i kandidat za Predstavnički dom Parlamenta Federacije Mirza Ganić je istakao da se u kontinuitetu potiče planski i sistematično naše političko raslojavanje. Umjesto nekoliko snažnih i zdravih političkih projekata, mi u Federaciji imamo 127 Stranaka. Raslojavanje Bošnjaka je projekat onih koje ne vole Bosnu i Hercegovinu!

Zato Bosni i Hercegovini trebaju odgovorne politike, one koje imaju integralistički kapacitet i jaku patriotsku osnovu. Zemlju trebaju čuvati i voditi oni koji znaju da je bereket u jedinstvu, koji imaju znanje, osjećaj za ljude i domovinu.

Iskreno se nadamo da prepoznajete one koji se zalažu za slobodu, dostojanstvo, prosperitet, snagu i jedinstvo našeg naroda od onih koji su nametljivci.

Po završetku interaktivne tribine na Bucima, kandidati SDA Visoko su prisustvovali Centralnom predizbornom skupu u Brezi gdje su i predstavljeni!

#MI SMO SNAGA NARODA – SDA

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.