MUNIBU ALIBEGOVIĆU DODIJELJENA POVELJA F.E.S.T. 2012

| 16/10/2012

Na manifestaciji 19. INTERSTAS/Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza, 15. ITF/CRO – Međunarodni festival turističkog filma i 11. KAE/EFE-CRO – Predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Europe, održanoj u petak, 12.10.2012.godine u 20:00 sati u hotelu President u Solinu (Hrvatska), Načelniku Općine Visoko Munibu Alibegoviću dodijeljena je Međunarodna turistička nagrada POVELJA F.E.S.T 2012.

Dodjela nagrade je upriličena u petak, 12.10.2012.godine u 20:00 sati u hotelu President u Solinu (Hrvatska). Nagradu je dodijelio Izvršni Direktorij manifestacije, u saradnji sa središnjim Odborom F.E.S.T-a/Europska federacija turističkih novinara sa sjedištime u Rimu, Italija. Pokrovitelji manifestacije su grad Solin, Ministarstvo turizma Hrvatske, hrvatske turističke zajednice i pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatske Ive Josipovića.

Čestitke za ovu nagradu Alibegoviću su uputili i Vojko Pleštin, predsjednik Uprave i član Središnjeg odbora FEST-a, te predsjednik FEST-a/Europske federacije turističkih novinara, Antonio Conte.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.