NAJBOLJA FORMULA ZA VAŠ ŽIVOTNI KOMFOR- PRIKLJUČAK NA GAS

| 10/07/2018

Najbolja formula za Vaš životni komfor je priključak na gas. Postanite korisnik JP „Visoko Ekoenergija“ i uživajte u najpopularnijem izvoru energije danas u svijetu.

Prirodni gas se sa svojim kvalitetnim stranama nameće kao izbor broj 1. Par mjeseci akcija iz JP „Visoko Ekonergija“ koje su u protekloj godini omogućile izuzetno jeftine priključke, rezultiralo je sa par stotina novih korisnika koji su izuzetno zadovoljni novim energentom. Kako i ne bi kada je ugalj iz Kaknja veoma teško nabaviti legalnim putem, a igre oko cijene i nestašice peleta su mnoge ohladili od ovog načina grijanja.

U razgovoru sa korisnicima, primjetno je zadovoljstvo na najrazličitije načine. Muškarci su zadovoljni jer grijanje na gas znači uvijek čiste zavjese, a krečenje se radi nakon tri-četiri godine. Sve je čisto, a nježniji spol ima mnogo manje kućnih radova.

Kompletan paket kao pun pogodak, jer savremeni način života podrazumijeva uštedu vremena, novca i razvijenu ekološku svijest. Nema pepela, dima, zagađenja zraka… Kao energent, gas je ekonomičan i postiže vrlo visok stepen iskorištenja. Dokazane rezerve prirodnog gasa u svijetu garantuju njegovu raspoloživost za dugi niz godina.

Instalacije prirodnog gasa pružaju jednostavnost upotrebe i regulacije svih vrsta uređaja na gas.

Nema potrebe za ulaganjem u skladišne prostore.

Najbolja formula za Vaš životni komfor je priključak na gas. Postanite korisnik JP „Visoko Ekoenergija“ i uživajte u najpopularnijem izvoru energije danas u svijetu. Uskoro nove povoljnosti iz JP “Visoko Ekoenergija”

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.