NE PROPUSTITE “JESEN U VISOKOM”

| 20/10/2016

sajam-jesen-u-visokom

Poljoprivredni sajmovi su odlična prilika da pored prodajnog karaktera izlagači promovišu svoju proizvodnju, svoju kompaniju, uspostave nove kontakte i pronađu nove poslovne ideje. Već početkom mjeseca novembra zainteresovanim će se ukazati jedna takva prilika.

Općina Visoko je organizator manifestacije – Izložbeno-prodajnog sajma poljoprivredno-prehrambenih proizvoda “Jesen u Visokom” koja će se održati u KSC “Mladost” i trajat će dva dana: petak i subotu (04 – 05.11.2016. godine). Ovo će biti 12. po redu sajam koji svake godine okuplja veliki broj izlagača. Na proteklim sajmovima u prosjeku je učestvovalo preko 50 izlagača sa raznovrsnom ponudom.

Između ostalog redovni učesnici su organski proizvođači, proizvođaći suhomesnatih proizvoda i raznih sireva, proizvođači voća i povrća, pčelinji proizvodi, začinsko i ljekovito bilje, te mnogobrojna udruženja i kompanije koje u sklopu sajma imaju priliku za ličnu prezentaciju i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Također predviđeni su i popratni sadržaji edukativnog karaktera, okrugli stolovi, radionice i izložbe.

Pozivaju sve svi zainteresovani privrednici (pravna i fizička lica te udruženja), samostalni individualni proizvođači poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, koji se bave proizvodnjom hrane namijenjene tržištu, da svoje učešće na Sajmu mogu prijaviti u Službu za finansije, privredu i lokalni ekonomski razvoj, na telefone: 032 732 546 i 032 732 562 ili na e-mail: e-salter@visoko.gov.ba najkasnije do 25.10.2016. godine.

Autor Adi Pašalić

Objavljeno u: Hronika, Privreda

Komentari zatvoreni.