NERMINA VEHABOVIĆ RUDEŽ (NS): MOJA KAMPANJA JE MOJ ŽIVOT

| 05/10/2018

Nermina Vehabović Rudež, vijećnica u aktuelnom sazivu Općinskog vijeća Visoko, jedna od onih koji nisu prodali svoje ideale i koji su od početka svog političkog angažmana ostali dosljedni borci za bolje sutra svih svojih sugrađana, na Općim izborima 2018, koji će se održati u nedjelju, 7. oktobra, bit će nosilac liste Naše stranke za Federalni parlament.

O svom budućem političkom angažmanu rekla je sljedeće:

– „Moja kampanja počela je onda kada sam odlučila da uđem u Našu stranku, a to je bilo prije tri godine. Prepoznala sam da Naša stranka u svom programu zastupa ono što su moje životne i ljudske vrijednosti. Te vrijednosti želim i u budućnosti zastupati.

Pošto su kampanje postale cirkusi i lažna predstavljanja, kreiranje kampanje na izigravanju “žrtve”, vjerskim i nacionalnim ugroženostima itd, moja KAMPANJA JE MOJ ŽIVOT – ONO ŠTO SAM JA U PRIVATNOM I POSLOVNOM ŽIVOTU. Dakle pružam ljudima mogućnost da pogledaju šta sam do sada uradila, šta sada radim i kako živim i neka na osnovu toga odluče trebaju li me birati. Moje vrijednosti su pošten rad, legalizam, poštovanja svih različitosti među ljudima, zastupanje prava ugroženih kategorija, ljudska i dječija prava, nenasilje, kvalitetni međuljudski odnosi.
Boriću se uvijek protiv osrednjosti i malograđanštine, nasilja i omalovažavanja drugih i drugačijih!“.

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.