NEZAVISNI BLOK VISOKO– RADNA POSJETA SENADA ŠEPIĆA VISOKOM

| 27/08/2018

Kandidat za člana predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka, g. Senad Šepić je danas boravio u radnoj posjeti Visokom. Zajedno sa predsjednikom NB Visoko Mirsadom Čučukom i dijelom članova organizacije je posjetio nekoliko privrednih subjekata i turistički kompleks tunela „Ravne“.

Posjeta je započela prema utvrđenom planu, posjetom opštoj zadruzi „Bios“, gdje je domaćin i vlasnik Nermin Buco Kadrić prezentirao g. Šepiću proizvodne i druge djelatnosti zadruge, probleme sa kojima se kao privrednik susreće iz oblasti svog poslovanja i mogućnosti za njihovo prevladavanje i unaprjeđenje poslovanja preduzeća, koje je podigao ličnim zalaganjem i odricanjem na zavidan nivo.

Nakon obilaska zadruge „Bios“, predsjednik Nezavisnog bloka g. Šepić je obišao drugi privredni subjekat u konfekciji „Maxi“ vlasnika Admina Mostića. U radnoj atmosferi pogona, na licu mjesta se uvjerio, da i pored svih teškoća sistema u kojem je teško privrednicima da posluju, postoje i oni koji svojom marljivošću i upornošću, te čestitim radom i odnosom prema radnicima, ipak savladavaju barijere i posluju uspiješno.

Dalji tok posjete g. Šepić je usmjerio prema najatraktivnijoj turističkoj destinaciji u širem okruženju, arheološkom parku i kompleksu tunela „Ravne“, gdje je g. Šepića i ekipu dočekao g. Semir Osmanagić koji je sa vidnim zadovoljstvom bio pravi primjer bosanskog dobrog domaćina.
Sa profesionalnim vodičem se ušlo u kompleks tunela i obavljena je puna turistička tura obilaska a g. Šepić je uživao kao i svaki drugi posjetilac koji kroči u to mistično podzemno okruženje. Nakon tunela, g. Osmanagić je proveo g. Šepića, g. Čučuka i ekipu Nezavisnog bloka Visoko kroz arheološki park Ravne u kojem su svi iskreno uživali u kvalitetnoj prezentaciji kakvu samo g. Osmanagić može predočiti.

Nakon toga je obavljena posjeta privrednom subjektu „Dokso“ d.o.o. vlasnika Nihada Dokse. Topao ljudski razgovor i prijatna domaćinska atmosfera, je karakteristika susreta g. Šepića i g. Dokse. Na žalost, vremena je bilo malo za sve teme koje su bile načete tokom razgovora.

Kandidat za člana predsjedništva BiH i predsjednika Nezavisnog bloka, g. Senad Šepić se na kraju radne posjete Visokom zahvalio predsjedniku NB Visoko Mirsadu Čučuku, koji je zajedno sa svojom ekipom organizirao i uredio plan posjete, te članovima NB Visoko koji su na slijedećim izborima na listama, Seidu Zimiću i Admiru Tataru, a koji su uspjeli da pored svojih obaveza prisustvuju i budu podrška svom predsjedniku, dok ostali kandidati nisu zbog poslovnih obaveza mogli biti prisutni.

press NB Visoko

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.