NOVI DETALJI O MUZIČKOJ (R)EVOLUCIJI

| 22/10/2012

U ovom saopćenju ćemo otkriti još neke detalje vezane za projekat Muzička (R)evolucija, kao i dati malo pojašnjenje vezano za broj kompozicija/pjesama koje se trebaju prijaviti. 

Dakle, u prijavi je potrebno napisati pet kompozicija, ali na audicijama će biti potrebno izvesti jednu ili dvije. Ostale kompozicije je neophodno navesti zbog eventualnog daljnjeg nastupa na polufinalnim i finalnim večerima ovog takmičenja. To znači da svi takmičari imaju dovoljno vremena da se pripreme za audiciju, ali i za dalji nastavak takmičenja.

Također, objavljujemo tačan termin prve audicije i članove žirija, a to je nedjelja, 4. novembar 2012. godine sa početkom u 19h u prostorijama Udruženja „Damar omladine“ uz stručni žiri u sastavu: Arnela Drugović, Melisa Zerdo i Husein Ohran – Nane.
Možda i najinteresantnija informacija koju do sad nismo konkretizovali jeste nagrada za pobjednika. Odlučeno je da pobjednik osvaja vrijednu novčanu nagradu, dok će za drugo i treće mjesto biti obezbijeđene utješne nagrade.

I za kraj, još jednom pozivamo sve mlade ljude da se oslobode treme, te prijave na Muzičku (R)evoluciju i pokažu šta znaju.

Izvor: www.damaromladine.org

Objavljeno u: Obavještenja

Komentari zatvoreni.