OSTVARENA USPJEŠNA POSLOVNA SARADNJA FIRMI “VINS” I “REMIS” SA GRUPACIJOM “BERLIJETA, BETANIJA,MOBI”

| 02/06/2018

Uposlenici društva za zastupanje u osiguranju VIns d.o.o. Visoko i društva REMIS koje je registrovano za tehnički pregled i registraciju vozila, okupili su se večeras na zajedničkom iftaru. Bila je to prilika da VIns zastupnici koji djeluju širom Federacije BiH preuzmu nove automobile sa ciljem što bolje promocije Agencije koja zastupa prestižnu osiguravajuću kuću GRAWE te Sarajevo Osiguranje, osiguruvajuću kuću sa najdužom tradicijom.
Zajedno sa proširivanjem mreže djelovanja VIns agencija ima za cilj prepoznati i zadovoljiti želje klijenata kako bi uz korištenje njenih usluga osjetili povjerenje i sigurnost.
Društvo za zastupanje u osiguranju VIns možete pronaći u svim REMIS poslovnim objektima za tehnički pregled i registraciju širom Federacije BiH.


Večerašnja primopredja automobila je rezultat uspješne poslovne saradnje ostvarene sa Grupacijom Berlijeta,Betanija i Mobi koja širenje svoje mreže nakon Visokog, Sarajeva i Tuzle nastavlja u Banja Luci. Auto saloni Grupacije Berlijeta, Betanija i Mobi podsjećaju na akciju “pola-pola” koja je najbolji poziv za što skoriju posjetu.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.