PROF. DR. MIRSAD HADŽIKADIĆ, KANDIDAT ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH, ODRŽAO SKUP U VISOKOM

| 30/09/2018

Prof. dr. Mirsad Hadžikadić, nezavisni kandidat za člana Predsjedništva BiH, u nedjelju navečer održao je skup u Kulturnom centru “Altindağ-Visoko” u Visokom, tema skupa bila je „Put ka novoj Bosni i Hercegovini“.

Prisutnim Visočanima i gostima iz Sarajeva i drugih bh. općina obratio se prof. Hadžikadić koji je predstavio strategiju Bosna i Hercegovina 2030 i predizborni program Problemi i rješenja.

Gost skupa bio je bard bh. pozorišta, glumac Josip Pejaković, a prisutnim se obratio i Edin Habibić, nekadašnji član Odreda policije za specijalne namjene “Lasta” – četa Visoko.

Nakon obraćanja prof. Hadžikadića, prisutni su imali priliku da postave konstruktivna pitanja na koja je profesor vrlo jasno i konkretno odgovarao. Na kraju skupa priliku da se predstavi imao je i vrijedni tim prof. Hadžikadića.

Glavna poruka sa ovog skupa jeste ta da treba da budemo iskra promjene i to ona iskra promjene koju želimo da vidimo oko sebe.

– Izuzetna mi je čast što sam večeras održao skup u Visokom. Zaista mi je drago što sam imao priliku da s prisutnima razgovaram o problemima u Bosni i Hercegovini i mogućim rješenjima. Mislim da je energija bila sjajna i da meni kao kandidatu daje snagu da nastavim i da zajedno pokušamo da dođemo do nove, bolje Bosne i Hercegovine. Jako mi je važno da je poruka o značaju vlastite odgovornosti dobro prihvaćena među prisutnima i nadam se da ćemo uskoro ponovo imati priliku da se susretnemo,” kazao je nakon skupa prof. dr. Mirsad Hadžikadić.

VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKOM NA LINK

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.