SDA JE NAJJAČA BRANA NASRTAJIMA NA DRŽAVU I NAŠ NAROD

| 16/09/2018

U subotu, 15.09.2018. godine, kandidati SDA Visoko posjetili su Ginje i na stadionu Bara održali interaktivnu tribinu s građanima ovog kraja.

U okviru tribine predstavljeni su kandidati SDA Visoko za sve nivoe vlasti, a prisutnim se, osim kandidata OO SDA Visoko, obratio i Mirsad Sudžuka.

Sa skupa je jasno poslana poruka da Bošnjacima ne trebaju privatni politički projekti koji su u vlasništvu bilo koga, i koji su za svoj lični interes spremni uraditi sve, pa i optužiti Bošnjake da su počeli rat.

Ne treba nam ni politika koja je zbog puke borbe za vlast i nekoliko pozicija, spremna da nanese štetu i narodu i državi. Takvi su dvaput bili na vlasti, a posljedice njihovih grešaka, poput zakona o prebivalištu, još dugo ćemo osjećati. Oni se i sada tajno sastaju i spremni su da se udruže s onima koji direktno rade protiv države, samo da bi se domogli pozicija. Takvima nisu problem oni koji otvoreno rade protiv BiH, koji ruše institucije i žele podjele. Ne, takvi su im prihvatljivi i takvima su i oni prihvatljivi. Ali im zato smeta i isključivo napadaju SDA, koja je najjača brana nasrtajima na državu i bošnjački narod. Na njihovu nesreću, naš narod zna prepoznati šta su čiji motivi.

SDA će ako Bog da kada pobijedi osigurati finansijska sredstva za rekonstrukciju i asfaltiranje putnog pravaca Buci – Čifluk.

SDA – SNAGA NARODA!

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.