SDA VISOKO: JEDNA JE ZEMLJA, JEDNA JE ISTINA

| 12/09/2018

U utorak, 11.9., kandidati SDA Visoko posjetili su Buziće. Prilikom posjete s građanima su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, kao i o problemima s kojim se susreću građani ovog naselja.

Posebno je istaknuto da SDA, kao autentična politička stranka na prostoru Bosne i Hercegovine pokreće procese, a ne koči ih, stvara uslove i postiže rezultate, provodi reforme, a ne zaustavlja ih, traži rješenja a ne izgovore!

SDA je u proteklih 28 godina pokazala i dokazala da je državotvorna stranka!

Jačanje države Bosne i Hercegovine naš je primarni i trajni cilj, a izgradnja funkcionalnije i jednostavnije državne organizacije predstavlja put do njegovog ostvarenja.

SDA vidi Bosni i Hercegovinu kao modernu evropsku, demokratsku, pravnu i socijalnu državu s tri nivoa vlasti – državni, regionalni i lokalni, te nećemo dozvoliti bilo kakve nove podjele na etničkim principima!

Naš nacionalni interes je država Bosna i Hercegovina!

Što se tiče konkretno ovog dijela visočke općine, kandidati SDA Visoko su istakli da će se, kada ako Bog da budu izabrani, zalagati za rješavanje i unapređenje putne infrastrukture na relaciji Dobrinje – Buzići – Porječani – Mulići – Arnautovići – Visoko!

SNAGA NARODA!

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.