SFF: VELIKO INTERESOVANJE PUBLIKE ZA ONLINE KUPOVINU ULAZNICA

| 02/08/2018

Od puštanja u prodaju ulaznica online putem za programe 24. Sarajevo Film Festivala, bilježi se veliki interes publike. 

Najveće interesovanje, sada već tradicionalno, vlada za filmove iz programa Open Air te Takmičarskih selekcija Festivala, a ne izostaje zanimanje ni za ostale programe, saopćeno je iz SFF-a.

Od jučer je u distribuciji i Journal Sarajevo Film Festivala, sa cijelim programom i svim informacijama o filmovima i projekcijama. Journal se može pronaći u Bosanskom kulturnom centru gdje će i ove godine biti Glavni Box Office, kao i u Meeting Pointu, a od volontera SFF-a na ulicama grada može se preuzeti primjerak.

Iz godine u godinu raste interes za online prodaju – putem zvanične web stranice SFF-a. On-line prodaja ulaznica počela je 30. jula, a maksimalan broj ulaznica koje je moguće kupiti za jednu projekciju je četiri.

Cijena ulaznica za ljetno kino Raiffeisen za otvaranje je 15 KM, a za ostale projekcije – 10 KM.

Cijene ulaznica za Kino Meeting Point su: 5 KM, 6 KM i 7 KM, Narodno pozorište: otvaranje – 15 KM, ceremonija dodjele nagrada – 20 KM, a ostale projekcije – 5 KM, 6 KM i 8 KM. U Multipleks Cinema City cijene ulaznica su: 4 KM, 5 KM i 7 KM, Sarajevsko Summer Screen: sve projekcije – 7 KM, Art kino Kriterion – 5 KM, Pozorište mladih Sarajevo – 4 KM, Kino Novi Grad – 3 KM, Ljetno kino Novi Grad – 5 KM te MMC – Kino Ilidža – 3 KM i 5 KM.

Objavljeno u: Hronika, Kultura

Komentari zatvoreni.