SVEČANO OTVORENJE SALONA WALLS & FLOORS BY TRGOŠPED

| 21/06/2018

Renomirana kompanija Trgošped sinoć je u Kaknju upriličila svečano otvorenje salona Walls&Floors, na kojem su, u ugodnom ambijentu uz izvedbe pijaniste Bartolomeja Stankovića, u prisustvu više stotina gostiju, poslovnih saradnika i prijatelja, predstavljeni noviteti iz svijeta keramike, sanitarne opreme, laminata i parketa.

Prisutnim se obratila direktorica Azra Zaimović Habibović, te uz riječi dobrodošlice predstavila misiju i viziju branda Walls & Floors:

– „Osmislili smo brand Walls & Floors by Trgošped jer smo imali potrebu na potpuno drugačiji način prezentirati kolekcije keramike, laminata i parketa. Smatramo da su gradnja i renoviranja izuzetno naporni za naše klijente. Stoga smo odlučili da im uz naše stručno osoblje maksimalno olakšamo taj posao. U 800 m² showroom prezentujemo različite stilove uređenja, dajemo ideje i prijedloge, te rješenja za različite situacije na koje naši klijenti mogu naići. Vizija nam je bila da ponudimo svjetske novitete prihvatljive domaćem potrošaču, a opet imajući na umu da je svaki klijent poseban i da dom treba da reflektuje osobni stil svojih vlasnika.“ Istakla je direktorica Zaimović Habibović.

Gosti su pohvalili maksimalnu funkcionalnost, eleganciju i izvrstan dizajn novootvorenog objekta, te bogatu ponudu.

Ovom prilikom kompanija Trgošped je uručila donaciju u iznosu od 5000 KM Pravoslavnoj crkvi u Kaknju.

Toplo preporučujemo da posjetite novootvoreni izložbeno-prodajni salon/showroom Walls&Floors by Trgošped (ulica Omera Maslića bb, Kakanj). Idealno mjesto da se upoznate sa najnovijim trendovima, kolekcijama podnih i zidnih obloga za prostore različitih namjena, kao i elementima sanitarne opreme modernog dizajna. Izuzetno ljubazno i stručno osoblje stoji vam na raspolaganju za sve savjete.

VIŠE FOTOGRAFIJA SA OVOG DOGAĐAJA POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.