VRIJEDNI, POŠTENI, RADIŠNI, MLADI I SPOSOBNI – KANDIDATI SDA VISOKO

| 21/09/2018

U četvrtak, 20. septembra 2018. godine, u Taukčićima je održana javna tribina OO SDA Visoko na kojoj su predstavljeni kandidati na predstojećim oktobarskim izborima.

Predsjednik općinskog izvršnog odbora Mirza Ganić zahvalio je građanima koji su došli da podrže tim SDA, koji dolazi u narod i među narod.

– „Naši kandidati su iz naroda. Radi se o vrijednim, poštenim, radišnim, mladim i sposobnim ljudima!

Naši kandidati su dokazani borci za BiH, koji pokazuju i dokazuju svoju opredijeljenost, kompetentnost i predanost BiH.

SDA je od osnivanja do danas državotvorna Stranka koja pokazuje sposobnost da uspješno vodi procese koji doprinose stabilnosti i razvoju BiH. SDA je uvijek pronalazila najbolja i najzrelija rješenja za opstanak i budućnost zemlje, te bila ključni faktor odbrane i obnove zemlje.

Želimo da se pohvalimo kandidatima koje smo stavili na liste, a postavili smo ljude koji imaju rezultate iza sebe, ljude koji imaju zavidne biografije, ali istovremeno imaju najbitniju osobinu koja se ne uči, već se dobiva Božijom odredbom i kućnim odgojem, a to je prije svega da su LJUDI!“.

Svi prisutni kandidati imali su priliku da se građanima predstave u nekoliko rečenica, te pošalju svoje poruke.

Na kraju, predsjednik OO SDA Visoko i kandidat za Predstavnički dom Parlamenta FBIH na broju 3. Mirza Ganić je rekao da donosi provjereno saznanje i sasvim izvjesno obećanje, SDA će ako Bog da pobijediti 7. oktobra, te pozvao sve prisutne da se uključe u predizborne aktivnosti SDA Visoko i budu članovi POBJEDNIČKOG TIMA!

#SDA-SNAGA NARODA

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.